Tandartspraktijk in het centrum van Brummen.
Neemt u plaats in de wachtkamer. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.
U wordt behandeld in één van onze comfortabele behandelkamers in een ontspannen sfeer.
Persoonlijke aandacht, kwaliteit en openheid vinden wij belangrijk.
javascript

Huisregels

Deze regels dienen voor de handhaving van een goede organisatie waardoor onze werkzaamheden optimaal verlopen. Het schept helderheid voor u als patiënt en tevens kunt u hier nuttige informatie vinden. Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, willen wij u verzoeken onderstaande tekst goed door te lezen.

Team

Ons team bestaat uit één tandarts en twee tandartsassistenten.
In onze praktijk wordt u altijd door de tandarts zelf behandeld.
Ons team bestaat uit:

H. Li
Functie: tandarts en eigenaar
Big-registratienummer: 19910720002

Marianne
Tandarts assistente

Annabel
Tandarts assistente

Oproep voor de periodieke controle per E-mail

Als extra service sturen wij onze patiënten een oproep voor de periodieke controle, uitsluitend per E-mail.
Wilt u deze oproep ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw E-mailadres bij ons bekend is.
Het is op de eerste plaats uw eigen verantwoordelijkheid om tijdig op de periodieke controle te komen. Aan deze oproep service kunnen geen rechten worden ontleend.
Het niet ontvangen van een oproep per E-mail, bijvoorbeeld door technische problemen of een onjuiste/geen E-mailadres, betekent niet dat de periodieke controle niet noodzakelijk is. Meer info over de periodieke controle vind u op www.allesoverhetgebit.nl.

Afspraken

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak en zonder (open) spreekuren. Indien u zonder afspraak langskomt met de bedoeling direct behandeld te worden, moeten we u helaas vrijwel altijd teleurstellen.
In de regel wordt er tijdens een periodieke controle, buiten tandsteen verwijderen, geen behandeling uitgevoerd. Indien behandeling noodzakelijk blijkt, wordt hiervoor een vervolgafspraak met u gepland.

Afspraak bevestiging/herinnering

Wij sturen per E-mail een bevestiging en twee dagen vantevoren een herinnering van de gemaakte afspraken.
Wilt u deze bevestiging/herinnering ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw E-mailadres bij ons bekend is.
Dit is slechts bedoeld als extra reminder en u kunt daarom aan deze gratis service nadrukkelijk geen enkel recht ontlenen of claimen dat u de e-mail niet heeft ontvangen. Het niet ontvangen van een herinnerings-E-mail, bijvoorbeeld door technische problemen of een onjuiste/geen E-mailadres, kan nooit een excuus zijn voor een verzuimde afspraak. De reeds gemaakte afspraak, zoals die door ons in de agenda is vastgelegd, is altijd bindend.

De tandarts kan uitlopen

Het is mogelijk dat een behandeling uitloopt, bijvoorbeeld als de tandarts een spoedgeval moet behandelen. Wellicht zult u hierdoor even moet wachten tot u aan de beurt bent. Indien er sprake is van een uitloop van meer dan 15 minuten, proberen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. De uitlooptijd is op geen enkele manier op de tandarts te verhalen.

Het te laat komen voor een afspraak

Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

Het niet nakomen van een afspraak

Wanneer u een afspraak niet na kunt komen dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Pijnklachten / spoedgevallen

Bij een pijnklacht/spoedgeval kunt u ons het beste ‘s ochtends voor 10.00 uur bellen. Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden. De afspraken die we plannen zijn meestal tussen de 5 tot 30 minuten, afhandelijk van de ruimte in onze agenda. De tijd is bedoeld om te kunnen vaststellen wat het probleem is en wat de meest passende oplossing is. In een enkel geval kan het probleem meteen worden opgelost, maar houdt u er echter rekening mee dat vaak een vervolgafspraak gemaakt zal moeten worden.
Uitzondering: Bij een ongeval met als gevolg een tand eruit mag u direct naar de praktijk komen nadat u onze praktijk gebeld heeft.

Uw persoonlijke gegevens

U bent altijd zelf verantwoordelijk dat uw gegevens bij eventuele wijziging aan ons wordt doorgegeven (bijv. een verandering van adres of telefoonnummer). Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het niet of niet tijdig doorgeven van wijzigingen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid en om u een optimale zorg te kunnen bieden, verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, allergieën etc.

Begrotingen/vergoedingen

Bij uitgebreide behandelingen(boven de 250 euro) ontvangt u van ons van tevoren een begroting. Wij raden u aan dat u zichzelf goed op de hoogte stelt voor welke zaken u verzekerd bent en voor welk maximum bedrag, zodat u niet voor nare verassingen komt te staan. De bedragen op de begroting zijn slechts een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen in het behandelplan en tariefwijzigingen zullen worden doorgevoerd.
De exacte vergoedingen of het maximaal te besteden bedrag is en blijft uw verantwoording en dient u zelf in de gaten te houden!

Uw eigendommen

Waak zelf over uw eigendommen. Mondzorg Brummen is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

Privacyregeling en geheimhouding:

Patiënten informatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder uw goedkeuring. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Uiteraard gebeurt ook dit alleen met uw goedkeuring.

Contact gegevens

Mondzorg Brummen

Ambachtstraat 27
6971 BN Brummen
0575-847143

Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15