Tandartspraktijk in het centrum van Brummen.
Neemt u plaats in de wachtkamer. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.
U wordt behandeld in één van onze comfortabele behandelkamers in een ontspannen sfeer.
Persoonlijke aandacht, kwaliteit en openheid vinden wij belangrijk.
javascript

Spoedgevallen tijdens onze openingstijden

Bij een pijnklacht/spoedgeval kunt u ons het beste ‘s ochtends voor 10.00 uur bellen.
Voor het behandelen van pijnklachten hebben we vaste tijden in onze agenda gereserveerd. We kunnen dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden. De afspraken die we plannen zijn meestal tussen de 5 tot 30 minuten, afhankelijk van de ruimte in onze agenda. De tijd is bedoeld om te kunnen vaststellen wat het probleem is en wat de meest passende oplossing is. In een enkel geval kan het probleem meteen worden opgelost, maar houdt u er echter rekening mee dat vaak een vervolgafspraak gemaakt zal moeten worden.
Uitzondering: Bij een ongeval met als gevolg een tand eruit mag u direct naar de praktijk komen nadat u naar onze praktijk heeft gebeld.

Spoedgevallen buiten onze openingstijden of in het weekend

Bij spoedgevallen buiten onze openingstijden of in het weekend dient u eerst naar onze praktijk te bellen. U krijgt dan de telefoonbeantwoorder te horen. Luistert u deze band a.u.b altijd geheel af. Op de band krijgt u informatie over de dienstdoende tandarts.

Indien u de spoedgevallendienst bezoekt, houdt u er dan rekening mee dat het bij veel tandartsen gebruikelijk is direct contant af te rekenen. Daarnaast is het verplicht een legitimatiebewijs te tonen.

Wat is een Spoedgeval?

Spoedgevallen zijn:
1. Onhoudbare kiespijn

2. Een nabloeding na het trekken van een kies of tand
Vaak lijkt het alsof u veel bloed verliest doordat bloed zich mengt met speeksel maar meestal is een nabloeding geen reden tot zorg. Wordt het bloeden erger of verandert de kleur naar lichtrood? Neem dan contact met ons op.

3. Een ongeval
Meer info over tandletsel vind u op www.allesoverhetgebit.nl.
Wat te doen bij een uitgeslagen tand? Een uitgevallen melktand hoeft nooit meer terug. Een tand van een blijvend gebit moet u zo snel mogelijk terugplaatsen. Wanneer de tand schoon is, houdt u de tand vast bij de kroon, (het witte gedeelte dat in een normale mond te zien is, maar nooit bij de wortel), en probeer de tand binnen een half uur terug te plaatsen in de holte. Als u de tand niet terug kunt plaatsen of het is niet schoon. Probeer de tand niet schoon te maken en desinfecteer hem ook niet. Stop de tand in een beker (half)volle melk of, wanneer u geen melk heeft, in uw mond onder de tong of tussen uw wang en tandvlees. Ga snel naar de tandarts. U heeft de meeste kans van slagen als de tand binnen één uur wordt teruggeplaatst.

Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15

Bel ons bij voorkeur tussen 08:30 uur t/m 12:00 uur op maandag t/m vrijdag.
Contact en route

Mondzorg Brummen

Ambachtstraat 27
6971 BN Brummen
0575-847143


Grotere kaart weergeven